Radisson Blu Resort & Spa Dubrovnik Riviera

Desetak kilometara sjeverno od Dubrovnika, bisera Jadrana, u Vrtovima sunca u Orašcu uz samo more smjestio se luksuzni resort Radisson Blu Resort & Spa Dubrovnik Riviera.

Radisson Blu Resort & Spa sretna je kombinacija moderne arhitekture čiji je imperativ ljepota i funkcionalnost, a djelo je hrvatskih arhitekata Branimira Medića i Pera Puljiza, te projektanata ureda Modul projekt iz Zagreba. Londonska tvrtka Hirsch Bedner Associates bila je zadužena za interijer, a karakteristično dizajnirani ugostiteljski objekti djelo su Henrya Chebannea iz tvrtke Blue Sky Hospitality, vodeće na svijetu u ovom segmentu.

Uz 201 moderno i elegantno namještenu sobu hotela te 207 komfornih i bogato opremljenih rezidencijalnih apartmana, mnogobrojne i raznolike sadržaje, ovaj najveći resort na hrvatskoj obali, skladno utočište i izvorište za buđenje nove životne snage i optimizma, zadovoljava i najzahtjevnije goste.

Birane i ukusne delicije s internacionalnih i autohtonih jelovnika romantične restorane „Origano“, „Tartufo“ i „Maraska“.

Za one koji ne žele pasivni odmor, sunčanje na plaži koja se prostire ispod kompleksa ili vožnju čamcem do jednog od obližnjih otoka, a tu je i Sportski centar na 7 000 m2, s brojnim aktivnostima „za zdravo tijelo u kojemu počiva zdrav duh“.

Ovaj resort koncipiran je i kao istinska rekreativna zona u kojoj je posebna pažnja posvećena atraktivnom spa & wellness centru 3 500 m2.

Radisson Blu Resort & Spa Dubrovnik Riviera Resort zanimljiv je i kao MICE destinacija – raspolaže suvremeno opremljenom kongresnom dvoranom od 1 000 m2 i više manjih dvorana za sastanke s najmodernijom audio vizualnom tehnikom.

Resort brine i za svoje najmlađe goste, te u posebno opremljenom Kids Clubu nudi svim gostima (djeci) u dobi od 6 mjeseci do 16 godina zabavu i igru pod nadzorom.

U svakom slučaju, u Radisson Blu Resort & Spa-u, ne može biti dosadno. Boravak na ovakvim mjestima koja u sebi objedinjuju važne životne elemente, kao da priprema osjetila za povratak u prirodu. Stoljetne masline i jedinstvena i bogata vegetacija savršeno uklopljena u novo krajobrazno rješenje luksuznog resorta zajedno čine odmorišnu oazu u ovom pitoresknom mjestu na dubrovačkoj rivijeri koje je i dobilo ime po brojnim stablima oraha koja su se nekad uzgajala na tom području. Gostima koji dođu Orašac bit će jasno zašto su dubrovački vlastelini baš tu gradili svoje ljetnikovce i prepuštali se užicima dokolice.

Odgovori