Klub Kalypso

Klub Klaypso FBC na Zrću/Pag

Sezonu 2015. predstavili smo u zagrebu 9. Svibnja u klubu Green Gold mega-spektaklom Garden of Art.

“Garden of Art” je spektakuran, mističan program s vrhunskom scenografijom, koji se održava ponedjeljkom tijekom ljetne sezone u klubu Kalypso i najatraktivniji je tjedni program kluba. Glazbena tematika je Future House, novi glazbeni žanr, kojeg su osnovali vodeći producenti današnjice Oliver Heldens i Robin Schulz, te je aktualan svjetski trend u elektronskoj glazbi.

Kalypso club na Zrću nalazi se na clubbing sceni gotovo 30 godina, što ga čini jednim od najstarijih beach klubova u jugoistočnom dijelu Europe.

Klub Kalypso doživio je preobrazbu i kompletno preuređenje – novi dizajn na ambijentalan način integrira klub u prirodu, sve je “u drvetu”, pa čak i DJ pozornica koja se nalazi u sklopu velike drvene skulpture. Integracija u prirodu i šumski ambijent čini klub Kalypso jedinstvenim na plaži Zrće.

Klub je redizajniran na više nivoa, pa „novi“ klub Kalypso, kapaciteta 3.500 ljudi, sadrži 31 VIP ložu na 3 različita kaskadna prostora, 9 šankova koji uključuju wine & champagne bar, te juice & smoothie bar; giftshop, fast food, restoran i kutak za cigare te 2 bazena. Posjeduje najbolji sound i light sustav na Zrću, plesni podij iznad kojeg preko cijelog kluba atraktivan most povezuje VIP prostor i restoran, brojne platforme za plesačice te klimatizirani backstage apartman za izvođače vanjskim lounge prostorom i direktnim ulazom na pozornicu.

Sezona kluba Kalypso 2015. ima izrazito bogat program pa će uz standardne festvale, kojih je Kalypso svake godine jedan od domaćina – kao što su Hideout, Spring Break, Forever, Loveweek, Fresh Island, Cro Rocks, Barrakud i Sonus – klub Kalypso predstaviti i svoj prvi vlastiti festival: Stereoforest Festival, na kojem će gostovati vrhunske svjetske DJ zvijezde, kao i lokalne, od kojih su R3HAB, Deorro, Justin Prime, Marien Baker, Dimitri Vangelis & Wyman, Sam Feldt, Danny Wade, Joe Shine i DJ Daisy samo neki. U sklopu Stereoforest festivala održat će se i “Garden of Art”, pod kojim nastupaju Dimitri Vangelis & Wyman, Sam Feldt i Danny Wade, a u istom će festivalu tu biti i “Color Sensation”, koji je izrađen po uzoru na indijske GOA beach partyje s “ljetnom kišom” u raznim bojama.