O nama

Tko smo mi?

Another Way konzalting je tim stručnjaka s međunarodnim iskustvom u marketing i PR projektima. Imamo iskustva s velikim i malim projektima u nizu različitih industrija. Another Way je nastao s vizijom pružanja potpune usluge u marketingu i PR-u, od izrade strategije i plana marketinga, pa do izvedbe planova prema ciljevima klijenata sve do zadnjeg detalja.

 

U što vjerujemo? (po čemu smo mi Another Way?)

 

Fokus na provedbu i rezultat – nama su draži veliki rezultati, nego velike riječi. I najbolja strategija koja ostaje na papiru nema učinka i ne pridonosi svrsi marketinga i PR-a, a to su poslovni rezultati. Zato posebnu pažnju posvećujemo provedbi planova i krajnjem rezultatu koji će to proizvesti za klijenta.

Jednostavnost – odlične stvari i odlična rješenja uvijek su jednostavna i lako razumljiva. Trudimo se demistificirati marketing i PR i ponuditi jednostavna i kvalitetna rješenja koja služe svrsi.

Samostalnost – niz uspješnih projekata profilirao nas je kao in-and-out stručne timove, koji u dogovoru s klijentom dolaze u organizaciju, samostalno odrađuju posao i rješavaju sve izazove putem te na kraju posla odlaze i ostavljaju posao potpuno završenim.

Povjerenje i etičnost u poslovanju

projekte odrađujemo potpuno u skladu s dogovorenim smjernicama klijenta. Vjerujemo da je cilj angažiranja vanjskih stručnjaka rješavanje problema, ali i potpuno prepuštanje brige o određenom segmentu poslovanja. Naši zadaci potpuno su naša briga, kako bi se klijent mogao bezbrižno posvetiti svom core businessu.

 

Što radimo i kako možemo pomoći?

1. Izrada strategije i plana marketinga i PR-a

2. Organizacija i provedba svih projekata u marketingu i PRu, u Hrvatskoj i izvan nje:

• Otvaranja objekata i lansiranje proizvoda

• PR management 1 ili grupe klijenata

• Plan i izrada pojedinačnih kampanja, događanja i svih vrsta on i off line marketinga i PR-a

• Fashion projekti – lansiranje brandova, PR, otvaranje trgovina i organizacija revija

• Istraživanje tržišta i priprema za otvaranje ureda u inozemstvu

3. One-time projekti – rješavanje specifičnih situacija i izazova u području organizacije odjela, nastupa na tržištu, potrebe za radikalnim zaokretom u marketingu ili PRu, gdje se privremeno boravimo unutar organizacije (on site), rješavamo problem i potom ostavljamo situaciju povoljnom i riješenom za klijenta.